• info@violemaribor.com

 

 

Viole!

Zaradi povečanega interesa bo možnost prijave na placu danes in jutri od 17-19.

Zaradi ogromno vprašanj o gostovanju pa naj še vam vse skupaj malo razložimo.
V spodaj priloženem videu, lahko najdete razlage o pomembnosti te tekme.

 

Tekma bo odigrana na kultnem stadionu na Kantridi, gre za vrhunski stadion, katerega bi si vsak navijač mogo želet vsaj enkrat obiskat, zato naj nam bo v čast, da je prav naš klub bil izbran, da obeleži ta dogodek.
Ne pozabimo tudi, da je tam naš Mariborčan KEK in če je on bil sposoben pred leti v dregonse vrečt baklo je prav, da Mariborčana tudi podpremo nazaj in napolnimo naš sektor, delno tudi njemu v ponos!
Armada je na tekmo v povabila tudi Slovenski kulturni dom iz Reke, ki bo z nami na tej tekmi.

Organizatorji tekme so šli skozi milijon ovir zaradi te tekme in zastavili svoje ime, garancije v to, da na tekmi ne bo pizdarij. Tak da treba to tekmo oddelat vrhunsko, brez gluposti, saj bomo s tem dali tudi focn policiji, ki je bila nasprotnik te tekme in senzacionalističnim medijem, ki samo čakajo, da lahko popljuvajo Armado kot organizatorje in naredijo članek, da smo glupa stoka. Je pa prav policija sprejela to tekmo drugače kot smo vajeni in obljubila, da bo pogledala skozi prste in ne bo gušla brez razloga. Tak, da je v bistvu vse odvisno od nas ali jim bomo dali nepotrebni povod za to, da bojo na koncu lahko rekli, da so vedli kaj bo in posledično spet zmagali.

Z vlakom pridemo na postajo, tam nas poberejo busi in peljejo na plažo, ki jo imamo rezervirano samo za nas. Na plazi bo pijača in hrana. V primeru, da bo česa zmanjkalo nam bodo predstavniki organizatorjev, ki bodo cel čas z nami zrihtali vse potrebno.
Zato je nujno, da jih ne hantlamo in se blamiramo, saj bo 5 organizatorjev z nami, da pomirijo policijo in poskrbijo za komunikacijo z nami, da nam ne bo kaj falilo in uredijo če bo nastal kaki problem!
Na stadionu bodo njihovi redarji, vse v želji, da bomo imeli vse kaj rabimo.

Na kolodvoru bodite TOCNI, avtobusov ki nas peljejo na Hrvaškem NE UNICUJTE, na vlaku mamo bar, probajte svojo pijačo porabit do dol, saj je bar omejen z zalogo in bo bolj pametno, da ga koristimo nazaj grede!

Zbor za vse navijače Maribora je na plazi okoli bara MORSKI PRASAC, tam se valda plačuje s KUNAMI, tak da si menjajte, ker evrov vam ne bodo jemali.
Tekma pa bo imela tudi humanitarno noto, saj bo Armada del denarja od kart podarila v dobrodelne namene.

Najpomembneje pa je, da sedaj malo bolj razumete, da zaradi tega z Armado nismo prijatli, da gre v tem primeru zgolj in samo za tekmo, ki jo lahko oddelamo kot vrhunsko vikend gostovanje in vse to izpeljemo v ultras, navijaški mentaliteti, kjer smo skupaj stopli navijači dveh skupin in zaprli lape, nogometnim zvezam, policiji, medijem in ostali gamadi.

Na tekmi bomo vsi v istih majicah, ki so za njo narejene in ne bomo se šparali. Grmeli bomo kot si to Maribor zasluži, brez popuščanja.

Za to gostovanje je slo ogromno truda, časa in moči. Spoštujte to, poslušajte navodila in pokažimo našim skupnim sovražnikom, da so pri navijaški solidarnosti in mentaliteti NEMOČNI!!

Mi smo Maribor!!


Sledite nam

Obvestila

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image