• info@violemaribor.com

 

 

Bližanje koncu prvenstvenega razpleta spremlja tudi vse solidnejša in številčnejša tribuna JUG, ki se zaveda težino podpore, ki so je naši nogometaši potrebni do zadnje minute tega prvenstva. Kar nekaj projektov je bilo realiziranih, kar nekaj ciljev doseženih, kljub temu pa imamo v načrtu še nekaj presenečenj, ki jih pripravljamo za člane Viol v bližnji prihodnosti!

Ponovno že to soboto!

 


Naša podpora je pustila velik vtis na igralcih in vodstvu nasploh, zato igranje pred mariborsko publiko pomnijo še danes! Tako so nam nekateri igralci, ki so v preteklosti branili vijoličaste barve kot tudi tisti ki imajo to čast danes, namenili drese, ki si jih boste lahko priigrali med polčasom na tekmi. Tako si boste lahko prislužili dres Školnika, Miheliča, Džinića, Mertlja, Cvijanovića, Pavličića, Beriča, mogoče se bo našel še kakšen, poleg njih pa še nekatere druge praktične nagrade kot so žoge z podpisi igralcev in majice.
Cena srečke je simboličnih 3€, (zraven vsi dobite še presenečenje!), srečke bo možno kupiti približno uro in pol pred tekmo na južni ploščadi in med 1. polčasom na tribuni.
Posameznik lahko kupi maksimalno 5 srečk.
Žrebanje nagrad bo potekalo med obema polčasoma.
O vseh ostalih podrobnostih boste obveščeni med samo tekmo.


Še nekaj navodil glede samega obnašanja:
- Navijaj glasno in daj vse od sebe vseh 90 minut,
- Poslušaj vodjo navijanja,
- Ne slikaj z fotoaparatom ali mobitelom ker te slike ne koristoji nikomur, če bi rad slikal pojdi na vzhod ali glavno tribuno,
- Če dobiš v roke zastavo mahaj z njo, ne meči je na tla, da ti ne pade na pamet da po njej pljuvaš ali jo poskušaš odnesti domov.

 

 


Sledite nam

Obvestila

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image