• info@violemaribor.com

 

 

Poslušal sem očeta in izbral sem si… oz. zakaj postati član?

Ker ima organizirano navijaštvo v Mariboru že skoraj 30. Letno tradicijo (podpiranje NK Maribor-a je obstajalo že prej, vendar ne v takšni obliki), v vodstvu skupine nenehno strmimo k boljši organizaciji same skupine.

Vsekakor pa to ni možno brez finančne pomoči, vsak posameznik ali posameznica s vplačano članarino pripomore k boljšemu delovanju skupine, boljšemu marketingu in lepšemu izgledu tribune jug. Cena članarine v začetku včlanjevanja, ki se začne nekje proti koncu meseca maja, znaša 15€ in se nato viša vse do sredine septembra, saj so nas izkušnje iz zadnjih let naučile, da se v primeru uvrstitve NK Maribor-a v evropske pokale, veliko »navijačev« včlani šele po uvrstitvi ali neposredno pred nakupom paketov kart za Evropska tekmovanja. Če imaš namen pomagati skupini in tudi redno hoditi na vse tekme na južno tribuno kot tudi na gostovanja se včlani takoj in ne čakaj na to, kar bodo poletne kvalifikacije prinesle.

Članska izkaznica vas ne naredi večjega navijača, ni stvar s katero se hvali kako velika Viola in navijač našega kluba ste zaradi nje. Članska izkaznica je zgolj formalna zadeva, ki vsakemu članu in članici nudi določene popuste in ugodnosti, ki so naštete nekoliko vrstic spodaj. Še vedno se je potrebno za to , da bi bili veliki in pravi navijač našega kluba dokazati na tribuni (na vseh tekmah), s rednimi odhodi na gostovanja (pa tukaj ne štejemo samo derbi ampak tudi ostala »mala« gostovanja) in če je potrebno tudi na ulici. Potrebno je sodelovati v vseh akcijah in aktivnostih skupine, saj bomo le na takšen način skupaj ustvarili še večjo in še močnejšo skupino VIOLE MARIBOR, na katero bomo vsi ponosni. Naj vas ne bo sram pristopiti in vprašati, če je potrebna kakšna pomoč, mogoče nam lahko s svojim znanjem in veščinami pomagate pri kakšni zadevi.

Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo vam na voljo na: clanstvo@violemaribor.com

Izpolni obrazec

Ugodnosti, ki jih prinaša članska izkaznica

  • Cenejša vstopnica za domače tekme NK Maribor-a,
  • Cenejša organizirana gostovanja,
  • Popust pri nakupu uradnih artiklov Viole Maribor,
  • Brezstično plačevanje na stojnicah v Ljudskem vrtu.

 

Kje in kako se včlaniti, ter cena

  • Na domačih tekmah ,
  • Preko spodnjega obrazca,
  • 15 € v začetni fazi včlanjevanja (članarina se viša do sredine septembra),
  • Starostne omejitve pri včlanjevanju ni.

Viole Maribor ultras since 1989700

Članov

64

Evropska gostovanja

145000

km po Evropi

8

Št. prepovedi

 

Bi se nam pridružil-a? Izpolni pristopni obrazec.

Sledite nam

Obvestila

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image