Viole Maribor | Ultras since 1989

Prodaja kompletov LIGA EVROPA

natisni PDF

PRODAJA KOMPLETOV ZA LIGO EVROPA - TRIBUNA JUG

Vse člane Viol obveščamo, da se je spremenil režim prodaje kompletov za Ligo Evropa za tribuno JUG. Zaradi slabih preteklih izkušenj, smo se odločili sistem prodaje nekoliko spremeniti, saj je južna tribuna prvenstveno namenjena navijanju, ne pa poziranju, cirkuškemu obnašanju in odhajanju iz tekme, ko nasprotnik povede v uvodnih minutah. Tribuna JUG je zbirališče najzvestejših navijačev NK MARIBOR, ki so na domači tekmi vsak drugi vikend, ki pustijo glas in srce na tribuni, saj razumejo sporočilo pred vhodom NAVIJAJ AL PA SPIZDI!

Nakup kompletov bomo tako omogočili zgolj svojim članom, termini bodo 16.,17., in 18. tega meseca v popoldansko-večernih urah. Mesto prodaje kart bomo objavili v naslednjih dneh.


Za tri domače tekme (Rubin Kazan, Zulte Waregem in Wigan) je cena kompleta za člane Viol 15 EUR, vsak član pa lahko kupi en(1) komplet na svojo člansko izkaznico(tekoča sezona 2013/14!). Vsi, ki bi želeli poravnati članarino za letošnjo sezono, in vsi ki bi se radi na novo včlanili lahko to storite v času prodaje kompletov.

FORZA VIOLE!

 
Art Optika
Domov Viole Prodaja kompletov LIGA EVROPA

Zadnje novice

Zadnje vsebine

Priljubljene vsebine