Viole Maribor | Ultras since 1989

Humanitarna akcija

natisni PDF

Na pokalni┬átekmi proti Celju bodo Viole izvedle humanitarno akcijo. Namen je pomagati┬áinvalidnima punci in fantu┬ápri nakupu primerne proteze in invalidskega vozi─Źka in jima omogo─Źiti kvalitetnej┼íe ┼żivljenje.

Danes (sobota 10.april)┬áje v ve─Źnamenski ┼íportni dvorani ┼ŻKD (Popovi─Źeva ulica 14 v Mariboru), dobrodelni v Spinning maraton - "┼átajerska goni".

Namen dogodka je zbrati denarna sredstva za Tanjo Kodri─Ź in Branka Hojnika, varovanca Univerzitetnega rehabilitacijskega in┼ítituta So─Źa.

Vsa zbrana sredstva bodo donirana Tanji in Branku.
21-letna Tanja Kodri─Ź je zaradi raka izgubila nogo, 25-letni Branko Hojnik pa je zaradi prometne nesre─Źe ostal priklenjen na invalidski vozi─Źek.
Z va┼ío pomo─Źjo jima ┼żelimo pomagati pri nakupu primerne proteze in invalidskega vozi─Źka ter jima omogo─Źiti kvalitetnej┼íe ┼żivljenje. Okvirna cena proteze in vozi─Źka zna┼ía 28.000 EUR.


Na pokalni tekmi proti Celju (v torek 13.aprila ob 20.uri v LV), bo enotna cena vstopnic┬ána jugu┬áza vse (ne bo popusta za ─Źlane) 5 EUR. Zbrani denar bomo tako Viole donirale za to humanitarno akcijo, da pomagamo Tanji in Branku. Akciji bo pristopil tudi na┼í klub NK MARIBOR, ki bo v ta namen doniral en euro od vsake prodane vstopnice na jugu.

Vsi, ki ┼íe ┼żelite individualno pomagat, lahko donirate na naslednji na─Źin:

┼Żelen znesek lahko naka┼żete na TRR organizatorja: Dru┼ítvo paraplegikov severne ┼átajerske, Lackova 43, 2000 Maribor: 04515 0000202365, s pripisom "┼átajerska goni".

Pošljite SMS na številko 1919 z besedo KOLO in s tem donirate 1 eur (za uporabnike Simobila in Tušmobila).

 

Ve─Ź na http://www.gocenter.si/novice/stajerska-goni-180.aspx

 
Art Optika
Domov Viole Humanitarna akcija

Zadnje novice

Zadnje vsebine

Priljubljene vsebine